Het verhaal van… ‘de praktijk van’

Onze samenleving en organisaties zijn enorm in beweging. De huidige vraagstukken en ontwikkelingen kunnen niet meer met standaard management praktijken worden opgelost. Het is ‘tussentijd': oude werkwijzen werken niet meer en nieuwe werkwijzen zijn nog niet uitgekristalliseerd. We zoeken naar nieuwe wegen. Dit vraagt om een nieuwe manier van werken, in onze samenleving en in onze organisaties.
Het verhaal van ‘De Praktijk van’ speelt zich af bij klanten die een vraag hebben over deze transformatie van hun organisaties én hun leiders.

Annemiek heeft het unieke talent in deze complexe veranderprocessen het onzichtbare in beeld te brengen. Daarom werk ik al jaren in allerlei trajecten voor organisatie- en leiderschapsontwikkeling met haar samen.

Dit doet zij met een uitzonderlijke werkwijze. Allereerst is zij in staat zichzelf en haar camera geruisloos in te voegen in bijeenkomsten. Doordat Annemiek inzicht heeft in de ziens-, zijns- en werkwijzen van deze nieuwe tijd, kan zij ‘het nieuwe vangen’ met haar camerawerk. Daarnaast is zij in staat om de ziel van de organisatie en haar medewerkers vast te leggen. Hierdoor krijgen boodschappen een grote kracht en draagvlak binnen- én buiten de organisatie.
Tenslotte dringt zij, door haar jarenlange ervaring als documentairemaker, met haar interviews snel door tot de essentie van wat verteld dient te worden. Allemaal ingrediënten voor een buitengewoon resultaat.

Door de hoge kwaliteit van werken van Annemiek zie ik dat film uitnodigt, verheldert, vastlegt, herinnert en communiceert. En zo het onzichtbare zichtbaar maakt.

  • AST-20130807-207